Bli bevisst når det gjelder priser

Forstå vitenskapen bak hver pris overalt

Nå kan du beregne utfallet av en potensiell prisendring proaktivt, noe som lar deg ta markedsandeler, effektiviserer daglige aktiviteter og øke marginene dypt inn i sortimentet, på tvers av kanaler, steder og til og selv kunder.

Bygg din egen prismodell

Det er aldri to bedrifter som følger samme reise. Og med hastigheten på endringer, vil behovene i din bedrift endre seg Blue Ridge har utviklet en fleksibel og konfigurerbar prisløsning for å møte dine unike mål og prosesser.

Forestill deg nye marginer med fleksible og konfigurerbar administrasjon av priser

Forestill deg nye priser

Konfigurer bedriftens egenskaper for å spare tid på å bestemme priser. Du kan raskt endre overprisede og underprisede varer som legger igjen marginen på bordet. Optimaliser segmenter etter inntekt, forventet margin, kunderabatter, villighet til å betale og mer. Still inn systemet for å vedlikeholde en viss margin, så vil den oppdatere seg dynamisk. Analyser prisenes elastisitet for å ta gode salgsavgjørelser og justere priser.

Ta kontroll over forhandlinger med smarte, datadrevne priser

Netto priser

La kunder få fordelen av nettopriser så nær listeprisen som mulig etter å ha tatt hensyn til eventuelle rabatter, kampanjer og kostnader som en del av prisberegningen. Oppnå de høyeste marginene som er mulig, samtidig som du forblir konkurransedyktig i markedet. Støtt din avgjørelse for nettopriser med data av høy kvalitet for å øke fortjenestemarginer og salg.

Optimaliser kampanjepriser synkronisert med lagerdata

Kampanjepriser

Kjør en kampanje for å flytte flere enheter. Vis den forventede lagerbeholdningen for et kommende salg og før deretter dataene inn i forsyningskjede-systemet for å justere varelageret i forkant.

Kjør effektive og konkurransedyktige analyser

Verdibaserte priser

Støtt verdibaserte priser av ditt differensierte produkt gjennom konkurransedyktig referansemåling. Sett prispoeng ved å beregne og tjene produktets differanseverdi for et bestemt kundesegment sammenlignet med en konkurrent.

Gå enda dypere

Avanserte analyser

Du kan gå gjennom ytelsen din mot flere KPI-er på en smart måte. Mål priselastisitet og sensitivitet for å simulere oppdateringer. Utnytt nettopriser, pakkepriser, salgsfremmende priser, verdibaserte pris og nivåprising for å optimalisere prisene så nær listeprisen som mulig, når du tatt rabatter, kampanjer, servicenivåmål og mer med i betraktning. Med selvtillit.

Hvilken prisløsning trenger du nå?

Blue Ridge er unikt designet for din elastisitet. Start med Pricing-muligheter for dine behov og sett sammen nye etter hvert som bedriftens behov utvikler seg.

Viktig

Prisoptimalisering

Samt

Prisoptimalisering

Netto priser

Kampanjepriser

Pro

Prisoptimalisering

Netto priser

Kampanjepriser

Verdibaserte priser

Avanserte analyser

Fullt konfigurerbar plattform

[Ingenting står i din vei]

Vår Enterprise-suite utvider verdien etter design Veldig konfigurerbar. Støttet av LifeLine sine konsulenter og et omfattende kontaktnett. En plattform med alt du trenger for å omgå IT-hindringer og få muligheter med bransjens raskeste tid for verdi.

Planlegging

Forbedre prognosenøyaktigheten for å
redusere kostnadene, forbedre
kundeservicen og øke inntektene
og fortjenesten.

Planlegging og priser

Når du kombinerer kraften til
planlegging og priser, er det
ingenting som står i veien
for raske resultater.

Ofte stilte spørsmål om Pricing

Å bruke forskjellige prisstrategier for forskjellige produktsegmenter kan påvirke inntektsstrømmer og marginer på en positiv måte. Disse strategiene lar deg raskt oppdatere priser basert på dine bedriftsmål, samtidig som du innlemmer regler og bruker vitenskapelig baserte anslag for å bestemme den beste handlingen. Blue Ridge Pricing bruker fire ulike prisstrategier som du kan distribuere og som gir deg fleksibilitet til å lage dine egne etter behov. Disse strategiene er laget for å maksimere mariner, enheter som selges, identifisere underprisede varer og maksimalisere fortjeneste. ​

Ved å bruke Blue Ridge Planning til prisoptimalisering og administrasjon, kan organisasjonen din forme etterspørsel og eliminere varelager som ikke beveger seg, samt redusere transportkostnadene på tvers av produktsegmenter. De finjusterer behovsprognosen sammen for forbedrede påfyll av forsyningskjeder på tvers av alle kanaler som skal fylles.

Løsningen er laget for fleksibel konfigurasjon som kan støtte din salgs- og driftsplanlegging i løpet av noen få uker.

Pris- og optimaliseringsløsningen vil hjelpe deg å bestemme den optimale prisen og maksimere fortjenesten for dine produkter og tjenester. For ål oppnå dette, går det utover ERP, siden du må ta hensyn til prissensitiviteten til tilbudene dine ved hjelp av avanserte analyser og maskinlæring. Noen av faktorene som inngår i analysen er påvirket av dine egne prisendringer, konkurrerende priser og nye konkurrenter, merkevarelojalitet, markedsbehov etter sesong, ukedag, markedsandel, steder og kanaler.

Som en utgang til ERP for prisgjennomføring, leverer Blue Ridge Pricing-løsningen godkjente priser for håndtering av ordre, anbefalinger for leverandørkostnad for anskaffelser og forventet løft i etterspørselen for balansering av inntekt- og lagernivå for økonomi og forsyningskjeden. Løsningen fungerer med din ERP ved å integrere ulike data som inngang og utgang. Inndata fra ERP inkluderer fakturahistorikk etter kunde, pris- og kostnadshistorikk, produkt- og stedsinformasjon, samt valgfri konkurransedyktig pris, materiallister for sett og pakker, samt samlet etterspørsel.

Ja. Ved å ha en bedre forståelse for hva kundene er villige til å betale for dine produkter og tjenester nå og i fremtiden, kan organisasjonen din forme etterspørsel etter påfyll av leverandørvolum. I tillegg til å vite spesifikke marginnivåer må du oppnå bedriftsmål, slik at du bedre kan forhandle med leverandører om kostnader.

Blue Ridge Pricing-løsningen gjør administrasjon av flere priser sømløst og vedlikeholder aktiviteter. Prisfeil reduseres ved å integrere de beste fremgangsmåtene for prisoppdateringer, godkjenninger og utrulling ved hjelp av arbeidsflyt etter roller i organisasjonen din. I tillegg kan du forme og simulere fremtidige prislister for nøyaktig konsekvensanalyse.

Det avhenger av organisasjonen din, siden løsningen bruker enkeltpersoner som er ansvarlige for å tildele produkt- og kundesegmenter, samt administrasjon og godkjenning av priser. Andre operasjonelle områder, inkludert økonomi, salgsdrift og forsyningskjede for behovsstyring er involvert i begrenset grad.

Utvalgte ressurser

Er du bare her for å lære? Utforsk massevis av innhold om Supply Chain Planning som legges ut daglig.

Si hei!

Klar for å ta det tilfeldige ut av dine lagerbeslutninger? Din elastiske forsyningskjede starter her. Presenter deg selv og be om en 4-skjerm demo. Eller velg hjernen vår. Vi er her for deg.