Ikke gjett.
Forutse og utfør.

Motstandsdyktighet starter med klarhet i alle bevegelige deler.

Den riktige kombinasjonen av vitenskap og rådgivende ekspertise vil gi deg et komplett bilde av hva som driver kostnader og muligheter, Slik at du kan få kontroll over begge deler.

Forbedre servicenivåene uten å øke lageret

Lageret representerer 60–80 % av arbeidskapital og lagerpenger. Det er tid for å administrere eiendelen med bevist vitenskap – ikke gjetninger og ekstralager. Smart konstruerte Planning-verktøy vil redusere den totale kostnaden for å levere positive kundeopplevelser. Definer det sanne lagerbehovet på nytt med intuitive analyser/BI-dashboard, selv ved raske endringer.

Ren etterspørsel og forsyningssymmetri

Supply Chain Planning

Prognosenøyaktighet er tyngdepunktet ditt. Blue Ridge sin Supply Chain Planning finner de fine linjene mellom “å øke lageret” og “minske lageret”. Ren etterspørsel og forsyningssymmetri.

Disse verktøyene tar mystikken og risikoen ut av sesongmessige, sakte eller periodiske varer, kampanjer, nye og gamle gjenstander, investeringskjøp, konkurransetrusler og mer. Den optimale prognosen med tanke på den unike dynamikken i virksomheten er pakket inn i en daglig, automatisert plan for et utrolig servicenivå, salgsinntekter, marginer og fortjeneste.

Helhetlig syn på tildeling og etterfylling

Multi-Echelon lageroptimalisering (MEIO)

Analyser hele forsyningskjede-nettverket som enkel, helhetlig enhet med samme mål, som er å sikre god service på ethvert sted eller kanal, på den mest effektive og lønnsomme måten. Blue Ridge Multi-Echelon lageroptimalisering gir deg presise kalkuleringer som informerer om det daglige lagerbehovet, uansett hva som skjer.

MEIO automatiserer tidskrevende daglige oppgaver som datamining fra din ERP for overføringer og påfyllingsordrer. Det er den smarteste måten å forutse og utføre etterspørselen på tvers av steder og kanaler innenfor rammen av butikkordreplaner, leverandørkapasitet, høytider, kampanjer, vær- og sesongmessighet, kjøp av minimum/maksimum ledetid og mer.

Synkronisering av salg og drift (S&OP)

Integrert bedriftsplanlegging

Begrens det kostbare gapet mellom salgs- og driftsmål, samt prognoser. Gjør informerte samarbeidsbeslutninger på tvers av funksjonelle siloer, etabler ansvarlighet, reduser risiko og ta raske avgjørelser på nye muligheter.

Blue Ridge Integrated Business Planning leverer en enhetlig, "app-aktig" enkelhet som bryter ned vegger for å levere en smidig og samarbeidsplanleggende opplevelse i skyen. Juster inntektene, etterspørselen, tilbudet og økonomiske planer. Og lag en driftsplan med fokus på smidighet i markedet, samt rask avkastning.

Valider avgjørelsene dine med Rich Dashboard Insights

Analyser og BI/referansemåling

Blue Ridge Planning sine rike analyser og BI/referansemåling-dashboard gir veldig smidige opplevelser. Enhetlige, skyfunksjoner som er integrert med unntaksdrevne dashboard og BI-verktøy som validerer avgjørelsene dine, samtidig som du får mye tilbake i din dag. Sofistikert innsikt avdekker muligheter for kontinuerlig redusering av kostnader og det øker salget og marginen for hundretusenvis av produkter, på tvers av flere salgskanaler og steder.

Hvilken planleggingsløsning trenger du nå?

Blue Ridge Planning tilbyr fleksible muligheter som gir deg funksjonene du trenger og gir deg kun nye deler når det er fornuftig.

Viktig

Supply Chain Planning

Samt

Supply Chain Planning

Multi-Echelon lageroptimalisering

Pro

Supply Chain Planning

Multi-Echelon lageroptimalisering

Integrert bedriftsplanlegging for S&OP

Fullt konfigurerbar plattform

[Ingenting står i din vei]

Vår Enterprise-suite utvider verdien etter design Veldig konfigurerbar. Støttet av LifeLine sine konsulenter og et omfattende kontaktnett. En plattform med alt du trenger for å omgå IT-hindringer og få muligheter med bransjens raskeste tid for verdi.

Priser

Finn den optimale prisen for
hver vare, sted, kanal og kunde.
Og bruk pris-vitenskap for
å forme etterspørsel.

Planlegging og priser

Når du kombinerer kraften til
planlegging og priser, er det
ingenting som står i veien
for raske resultater.

Ofte stilte spørsmål om Planning

End-to-end simuleringsplanlegging og optimalisering vil fremheve viktigheten av hvordan en beslutning kan påvirke mange ytelsesfaktorer og avveininger for å finne riktig balanse i å nå bedriftsmålene.

Blue Ridge gir deg LifeLine-støtte, som inkluderer den første implementeringen, løpende identifisering av kontinuerlige forbedringsmuligheter og industristandarder for sammenligningsformål. Basert på suksessen til kundene våre anbefaler vi engasjement fra ledelse, IT, planlegging, anskaffelse, finans og logistikk-sponsing etter behov for vellykket implementering.

Plattformen er laget for fleksibel konfigurasjon som kan støtte din salgs- og driftsprosess i løpet av noen få uker.

Blue Ridge Planning-løsningen bruker vanligvis planleggingshierarkier på produkt-, sted- og kundesegmenteringsnivå.

For å planlegge effektivt trenger Blue Ridge innspill på kundeordre, eksisterende lagernivåer, sikkerhetslager og kriterier for restordre-varer, åpne innkjøpsordrer, tidligere ordre og etterspørselshistorikk, en fremtidig prognose for etterspørsel og eventuelle salgsfremmende planer du måtte ha.

Blue Ridge Planning-løsning støtter 15 ulike planleggingsperioder som kan konfigureres. Løsningen tilbyr tre separate planvisninger for salgsplanlegging, økonomiplanlegging og operativ konsensus.

Prognosenøyaktighet forbedres og måles ved hjelp av ulike avanserte statistiske modeller og suppleres med profilering og attributtprognoser. Forbedringene gjenkjennes i forbedret salg, marginer og besparelser i arbeidskapital.

Systemet anbefaler foreslått overføring, påfyll og arbeidsordre. Unntakshåndtering kan gjøres gjennom varsler, noe som kan kommuniseres både internt og eksternt i organisasjonen på en samarbeidsmessig måte, slik at leverandører og kunder kan løse avvik.

Løsningen benytter seg av ERP-innspill på Item Master, forsyningskilde, etterspørsel, åpne ordrer, hendelser, lagerstatus, sett, produkt- og distribusjonsstrukturer og andre tilknyttede varer. Resultatet er anbefalte påfyllingsordrer, overføringsordrer, arbeidsordrer, oppdaterte sikkerhetslager og punkter for restordre over et distribusjonsnettverk med flere nivåer.

Utvalgte ressurser

Er du bare her for å lære? Utforsk massevis av innhold om Supply Chain Planning som legges ut daglig.

Si hei!

Klar for å ta det tilfeldige ut av dine lagerbeslutninger? Din elastiske forsyningskjede starter her. Presenter deg selv og be om en 4-skjerm demo. Eller velg hjernen vår. Vi er her for deg.