Planlegging og priser

Integrert beslutningsintelligens som er laget i skyen

Har du fått volatilitet i forsyningskjeden? Kom. med. det. En plattform som kombinere Planning and Pricing på en unik måte for å presse fortjeneste og smidighet fra hvert hjørne av lagerinvesteringen.

Sett sammen brikkene for ditt fulle potensiale

Bruk det naturlige, symbiotiske potensialet til Planning and Pricing sammen. Plattformen til Blue Ridge skaper en transparent forbindelse mellom lagerstrategi og prisstrategi. Sammen former algoritmene etterspørsel, finjusterer nøyaktigheten til beholdningen og driver en stadig optimalisert verdistrøm fra salg- og driftsavdelingene.

En verdioppnåelse.
Det gir mening.

Gladere kunder og mer fortjeneste.

[Ja, det kan skje.]

Du kan forutsi varelageret og analysere priser hele dagen. Men inntil de to er koblet sammen, begrenser du ditt fulle potensiale. Ikke sett deg fast. Ved å etablere en mer helhetlig og strategisk bruk av lagerinvesteringen gjennom Planlegging + Prising, vil både kundene og bunnlinjen oppleve positive resultater.

Form etterspørsel

Kravplanlegging

Få oversikt over kundenes dynamiske behov ved å bruke integrerte prismetoder til å forme planleggingen fremover for produktmiks. Forstå hvordan ledetider, servicenivåer, lokasjoner for logistikk-kostnader, restordrepoeng, produktlivs-syklus og sesongfaktorer former lageret og påvirkningen det har på priser.

Koble lageret til priser

Prisoptimalisering og administrasjon

Bruk AI og avanserte analyser for å gjøre fordel av prissensitivitet Identifiser trusler og muligheter gjennom konkurransedyktige prisanalyser. Gjør det enkelt å fastsette priser og riktig lagernivå på tvers av store sortiment, optimaliser inntektsstrømmer og reduser lagerkostnadene.

Optimaliser din S&OP-prosess på tvers av alle kanaler

Integrert planlegging på tvers av hele selskapet

Ikke flere 'blinde' og systemomfattende påfyllingsordrer eller "gjetninger" for tildeling av forhandlere. Ikke noen av utsalgspriser, rabatter, annonser eller kampanjer som stjeler marginen for å sjekke etterspørselen. Koble bedriftsdata for å tilpasse fullføringen fra tilbudssiden til salg og drift. Minimer etterslep av kundeordre og raske påfyllingsordrer. Utnytt prissensitivitet med lagerbeholdning og tjenestenivåer etter sted/kanal. Og integrer prisoppdateringer fra konkurrenter for å øke markedsandelen.

Balanser priser og fortjeneste

Administrasjon av segmentering

Bruk kundesegmenter, produktsegmenter, pris og kundesensitivitet, lokasjoner, kanal og sesongmessighet proaktivt for å bestemme priser og øke salg, inntekter og marginer. Synkroniser lagerstrategiene dine med prisoptimalisering for å maksimere fortjeneste over hele planleggingshorisonten. For optimal og harmonisk inntektsstyring.

Bygg elastisitet for neste generasjons forsyningskjede

AI og avanserte analyser

Samtidig kan du kombinere etterspørsel/tilbudssiden av lagerstyring og inntektsstyring i et nettverk med flere nivåer. Gjenopprett raskt når etterspørselen svinger på grunn av sesongmessighet etter spesifikk beliggenhet og kostnadsfaktorer. Administrer raskt lager og juster prisene dynamisk i flerlagsnettverk med geografisk spredte kanaler.

Bedre sammen-kombinasjonen

Kombiner kraften bak planlegging og prising for å forme etterspørsel og øke lønnsomheten.

Supply Chain Planning

Prisoptimalisering og administrasjon

Fullt konfigurerbar plattform

[Ingenting står i din vei]

Vår Enterprise-suite utvider verdien etter design Veldig konfigurerbar. Støttet av Lifeline-konsulenter og et omfattende kontaktnett. En plattform med alt du trenger for å omgå IT-hindringer og få muligheter med bransjens raskeste verdiskaping.

Planlegging

Forbedre prognosenøyaktigheten for å
redusere kostnadene, forbedre
kundeservicen og øke inntektene
og fortjenesten.

Priser

Finn den optimale prisen for
hver vare, sted, kanal og kunde
for å forme etterspørselen.

Ofte stilte spørsmål om Blue Ridges planleggings- og prisingsløsninger

Blue Ridge Planning and Pricing er tilgjengelig i flere “god-bedre-best”-nivåer som passer organisasjonens behov og utfør reisen med plattformen. For optimale resultater anbefaler vi Enterprise, som kombinerer de to for å skape optimale bedriftsresultater. Besøk våre sider om Planning and Pricing for å lære mer.

Ja, begge kam kjøpes individuelt, men lagerdata og prisløsninger brukes sammen. Kunder har skapt en marginheving på over 400 prosent.

Mange av kundene våre har spart millioner av kroner på lagerreduksjoner, samtidig som de har økt servicenivåene sine med opptil 10 %. Å legge til Pricing vil forbedre salg, inntekter, markedsandel og marginer enda mer gjennom strategisk etterspørsel og optimale og lønnsomme priser som fungerer sammen.

Det er ikke så lurt. ERP-systemer har en tendens til å ignorere de intrikate variablene som påvirker etterspørsel og forsyningskjeden. De mangler de sammenhengene som skal til, vår bransjeekspertise samt proaktiv og kontinuerlig støtte, hastighet og sikkerhet som en spesialbygd plattform som Blue Ridge gir. Selskaper gjør ofte feilen å vente med å implementere planleggings- og prissettingsløsninger i forsyningskjeden til ERP-løsningen er implementert eller til oppgraderingen av ERP-løsningen er på plass. Det er faktisk slik at med den raske besparelsen og verdiskapningen Blue Ridge gir, har dette har i mange tilfeller utløst nok arbeidskapital til å betale for kundenes neste store programvareprosjekt. Les mer 

Det avhenger av organisasjonen din, siden løsningen bruker enkeltpersoner som er ansvarlige for å tildele produkt- og kundesegmenter, samt administrasjon og godkjenning av priser. Andre operasjonelle områder, inkludert økonomi, salgsdrift og forsyningskjede for behovsstyring er involvert i begrenset grad.

Vi utvider 24/7 proaktiv overvåking av analysene dine og gir deg løpende anbefalinger for kontinuerlig forbedring gjennom vårt LifeLine-konsulentteam.

Utvalgte ressurser

Les mer om Planning and Pricing-løsningene her.

Si hei!

Klar for å ta det tilfeldige ut av dine lagerbeslutninger? Din elastiske forsyningskjede starter her. Presenter deg selv og be om en 4-skjerm demo. Eller velg hjernen vår. Vi er her for deg.