Fullt konfigurerbar planleggings- og prisplattform

Blue Ridge sin plattform er en strålende palett med alle elementene du trenger for å skape kort og langsiktig verdi fra applikasjonene våre. Datavitenskapelige funksjoner + ekspertrådgivning + skybaserte BI-verktøy – benyttet av et omfattende nettverk for rask tilkobling og tilpasning, uten IT-angst.

Vi får bedrifter ut av panikkmodus og inn i profittmodus

Vår veldig konfigurerbare palett med planleggings- og prisverktøy skaper symmetri mellom det kundene dine trenger hva det og koster å komme dit. Konstruer optimal anskaffelse, priser og levering av varer. Skap engasjement, disseker data, finn etterspørsel og øk inntektene på en smartere måte.

Gjør informerte avgjørelser tidligere

Datarike vitenskapsmuligheter og BI-verktøy gir et godt bilde av din forsyningskjede. Slik at du kan administrere selskapets dyreste ressurs med hastighet, tillit og smidighet.

Uforløste potensialer

Oppdag trinnvis salg, kostnadsbesparelser og marginer ved å skape en uhemmet strøm av informasjon for beslutninger mellom lagerplanlegging og prisstrategi.

Verdi innen <90 dager fra du går live

Dyp bransjeekspertise. Strategiske teknologipartnere og ERP-integreringer. Sømløst med lav risiko for å starte med fleksible konfigurasjoner som vil passe inn i arbeidsflyten din.

Partnerskap for livet

Ikke et engangs-engasjement. LifeLine™ øker verdi gjennom kontinuerlig støtte, kontinuerlig overvåking og finjustering etter hvert som behovene dine utvikler seg.

Erfaringer og samfunn

Koble datasiloer, ideer og samarbeid for konsekvente og informerte resultater.

Samarbeid med app-lignende enkelhet

Veldig intelligent og tilpasningsdyktig, Blue Ridge bryter formen av forsyning/etterspørsel og planlagte prisstrategier.

Konfigurer muligheter på DIN tid

Flerbruks-skyplattform med fleksible alternativer som eliminerer langsomme og kostbare barrièrer for å levere kundeopplevelser som er best-of-breed.

Hør det fra vår fornøyde fanskare

Gjør selvsikre avgjørelser

Rask og veldig sikker kontekstuell innsikt og automatisering muliggjør maksimal tilpasningsevne for dagens “Experience Economy”.

Analyser og BI/referansemåling

Få tilgang til å forbedre prognosens nøyaktighet, drifteffektivitet, lønnsomhet og konkurransefortrinn på en enkel måte.

Identifiser risikoer og eliminer dem

Våre LifeLine-konsulenter vil hjelpe deg og finne og fikse margintrusler, slik som over-/underprisede produkter på tvers av store sortiment, sesongmessighet, kampanjer eller en forestående økning av kostnader.

Forutse og utfør

Vei hver avgjørelse opp mot alle faktorer som påvirker den. Test bedriftutfall proaktivt. Og handle med en optimal strategi for å forme servicenivåer og fortjeneste.

La oss snakke i dag!

Frigjør kontanter

ue Ridge Analytics avdekker ineffektivitet i daglige oppgaver, inkludert ordrepåfyll, prisanalyse for salg i flere kanaler, overføring mellom steder og mer.

Applikasjoner og planlegging/priser

Prognoser, visualisering, samarbeid, posisjon og prisbeholdning for best fortjeneste.

Koble deg til økosystemet for fortjeneste

Integrering av to tradisjonelt sett separate funksjoner, planlegging og prising, som optimaliserer lønnsomheten og reduserer risikoen over hele linja.

Aldri skuff en kunde

På lager, ikke overlager Forutsi nøyaktig etterspørsel, synkroniser optimal pris og oppretthold ønsket servicenivå for hvert produkt, sted, kanal og kunde.

Kort vei til resultater

Tillit til salgsveiledning

Full justering fra levering til S&OP. Maksimer din kjøpekraft hos leverandører, samtidig som du forbedrer kontantposisjonen din i oppgaver som tilbud, rabatter og kampanjer

Datavitenskap og AI/maskinlæring

Automatiser tidkrevende oppgaver, koble deg sømløst til planlegging og prissetting og øk lønnsomheten gjennom vitenskap.

Gjør mer, eliminer Excel

La intelligente algoritmer arbeide for deg. Identifiser trusler og muligheter raskt, som store team vil slite med å håndtere på egenhånd.  

Bli kontinuerlig bedre med løsningen

Gjennomgå ytelsen din regelmessig mot flere KPI-er og se Blue Ridge bli smartere over tid når den samhandler med systemene dine.

Fortell meg mer om AI og maskinlæring

Sett sammen brikkene

Kombiner det du vet om varelageret med prisdata for å gjøre raske beslutninger som reduserer bedriftrisiko, øker salg og frigjør kontanter.

Tilkobling og partnere/ERP

Finn ut hvordan du skaffer deg teknisk stack. Blue Ridge sine fleksible Planning and Pricing-løsninger er laget med tanke på de raske endringene i verden rundt oss.

Laget for deg, laget for nåtiden

Vårt omfattende partnerskap innebærer ingen låsing av leverandører eller 24 måneder lang utrulling. Kom deg raskt inn i komponentene du trenger når det gir mening for deg, ikke oss.

Sikker, friksjonsfri teknisk implementering

Skybasert, åpen arkitektur med SOC II-samsvar. Sømløs integrasjon med din foretrukne ERP. Da kan du utnytte de beste løsningene for å generere verdi.

Oppdag partnerskap

Kort vei til resultater

La IT fokusere på sin jobb. Vår onboarding ekspertstøtte, dype bransjekunnskap og ERP-tilkoblinger vil gi deg raskest ROI med lavest risiko.

Kundesuksess og LifeLine™

Vi er sterkt dedikert til å opprettholde 98 % av kundene våre og går all-in på investeringen din. For hele løsningen.

Øke bedriftens vekst sammen

LifeLine sine konsulenter overvåker analysene dine utover implementering og grunnleggende støtte når du selv ikke har tid til det.

All-in for din suksess

LifeLine sitt etterbehandlingsprogram er utrolig fokusert på å gi deg løpende anbefalinger, for å sikre at kundesuksessen blir bedre.

Se verdien av LifeLine

Ingen feilimplementeringer

Smidighet og positive resultater med det samme. Kundestøtte 24/7, som er spesialutdannet i din bransje, samt investering i et omfattende nettverk for brukerutdannelse.

Sitter du fast i kvikksand når det gjelder lageravgjørelser?

Se hva Blue Ridge-plattformen kan gjøre for deg. Ta kontakt nå for en rask demo. Vi vil gjerne høre fra deg.

Ofte stilte spørsmål om plattformen

Blue Ridge-“plattformen” tilbyr et robust fundament som raskt adresserer en rekke brukssaker innen tilbud og etterspørsel i ulike bransjer, markeder og anlegg. Punktløsninger adresserer et spesifikt problem og inkluderer ikke hele økosystemet for å styrke suksessen og verdien fra programvaren.

Kundene våre pleier vanligvis å se verdi på mindre enn 90 dager. Blue Ridge har partnerskap, ERP-integrasjoner, konfigurerbare komponenter og støtteeksperter som sikrer sømløs implementering uten at det går utover IT-ressursene dine.

Kombinasjonen optimaliserer tilbudssiden og former etterspørselen av tilbudet/ligningen for nøyaktige lagerinvesteringer og servicenivåer, slik at produktene du vil selge gir størst mulig lønnsomhet.

Nei. I motsetning til de fleste av konkurrentene våre tilbyr vi proaktiv overvåking 24/7 og anbefalinger for kontinuerlig verdilevering i løpet av løsningens levetid. Uten noen ekstra kostnader.

Ja. Vi har kontorer i USA, Europa og India og tilbyr tjenester til en global kundebase.

Blue Ridge tilbyr et unikt nivå av forsikring som ikke kan matches av noen andre leverandører i bransjen. Blue Ridge LifeLine Consulting er et team med tidligere eksperter innen planlegging av etterspørsel og innkjøp. De overvåker proaktivt kundens ytelse, identifiserer muligheter og veileder teamet sitt for å oppnå og opprettholde KPI som er avtalt på ledelsesnivå. Og best av alt er service inkludert i alle programvare-abonnementer.

Ja. Blue Ridge har innebygde sikkerhetsrelaterte prosesser i utviklingslivssyklusen for å hjelpe organisasjoner å redusere risikoen for større sikkerhetsbrudd. Som del av vår forpliktelse, har vi oppnådd Veracode Verified Team-sertifiseringsstatus, som verifiserer og validerer selskapets sikre praksis for programvareutvikling. I tillegg har Blue Ridge oppnådd SOC II-overholdelse, slik at vi kan tilby kundene trygghet i å administrere dataene sine på en sikker måte, beskytte organisasjonens interesser og personvern basert på de fem “tillits-tjenesteprinsippene” for sikkerhet, tilgjengelighet, behandling av integritet, konfidensialitet og personvern.

Si hei!

Klar for å ta det tilfeldige ut av dine lagerbeslutninger? Din elastiske forsyningskjede starter her. Presenter deg selv og be om en 4-skjerm demo. Eller velg hjernen vår. Vi er her for deg.