Bli med i vårt partner-samfunn

Blue Ridge sitt partnernettverk endre måten bedrifter tenker om å kjøpe programvare, Den smidige modellen vår gir selskaper mulighet til å koble seg raskt til de riktige teknologiene og tjenestene med lav risiko og rask vei til verdi.

Et nettverk som skapt for rask verdi

Blue Ridge sine partnerskap

Blue Ridge sine partnere vinner, vokser og beholder mer forretning. Verdifull tid for deg og dine kunder som nettopp har fått en turbo-boost. Som innovasjonsleder i Planning and Pricing-optimaliseringsløsninger, hjelper Blue Ridge kundene sine med å:

  • Tiltrekke seg nye kunder
  • Gi verdiskapende tjenester til nåværende kunder
  • Åpne for nye kilder til inntekter & øke lukkede priser
  • Få langtidsverdi og differensiering
  • Pålitelig prosess og skreddersydde programmer

Enhver allianse starter med en strukturert engasjementprosess for å justere mål, gjensidige verdidrivere, oppdage businesscaser og go-to-market-planlegging. Resultatet? Et program som er spesialtilpasset for å gi raske resultater for bedriften og kundene dine.

Partneres fordeler hos Blue Ridge

Øk salg

Differensier virksomheten din, utdyp eksisterende kundeforhold og vinn nye virksomheter med neste generasjons applikasjoner for planlegging, prisoptimalisering og løsningssalg.

Øk servicetilbudene

Supply Chain Planning sine formasjonsprogrammer, endringsledelse, implementering, rådgivning fra LifeLine og andre former for planlegging for forsyningskjeden, S&OP, samt rådgivning om prisoptimalisering.

Go-To-Market Pakke

Benytt deg av omfattende markedsførings- og salgsverktøy for å komme raskere på markedet. Kampanjeveiledning, forutsigbarhet, case studies, ledende konsepter og mer for å øke salget og lukke muligheter raskere.

End-To-End-utdanning

Gi teamet ditt mer kunnskap og vinn raskt nye muligheter med omfattende opplæring og produktsertifisering. For hvert aspekt ved kundesyklusen – fra markedsføring og salg til onboarding og støtte

Strategisk tilkobling til økosystem

En gjennomtenkt samling av partnerskap som er konstruert for best-of-breed-gjennomføring og verdiskaping

Verdiskapende forhandler

Pålitelig og sertifiserte representanter for Blue Ridge-plattformen. Hvert Blue Ridge VAR-forhold er tilpasset etter partner og bransje for å maksimere resultatene for kundene. Blue Ridge sine forhandlere kan henvise kunder, markedsføre, selge og implementere Blue Ridge-applikasjoner eller tilby kundestøtte og andre tjenester.

Samarbeidspartnere, foreninger og allianser i bransjen

Blue Ridge anerkjenner unike forskjeller og utfordringer som kundene møter i sine bransjer. Vi gjør det til en prioritet å være direkte partner med organisasjoner som leder sine respektive bransjer. Da kan vi dele dyp kunnskap og skape programmer og utdanning som vil hjelpe bransjen å utvikle seg.

Teknologi & løsningspartnere

Vi har utviklet strategiske partnerskap med gode bransjeløsninger og best-of-breed-teknologileverandører som utfyller og sømløst integrerer med Blue Ridge. Ved å koble Blue Ridge Planning and Pricing-løsninger til bransjens beste gjennomføring av forsyningskjeden, ordrehåndtering, ERP og andre løsninger, så vil kundene oppnå en mer tilpasningsdyktig, spenstig og lønnsom forsyningskjede enn noen gang.

Rådgivnings- og implementeringspartnere

Blue Ridge sine rådgivnings- og implementeringspartnere er en utvalgt gruppe med leverandører som er sertifisert av Blue Ridge for å tilbyr implementeringstjenester og rådgivning som gir merverdi, fra digitale transformasjoner til prosjektledelse. Alt er laget for å optimalisere kundesuksess.

Ofte stilte spørsmål om partnerskap

De fleste selskaper vet ikke hvilken påvirkning overlager og tapt salg har å si for virksomheten deres. I tillegg til påvirkning på marginer og kontantstrøm, så vil halvgod planlegging og prognosearbeid også ha en direkte negativ innvirkning på kundeforhold.

Nesten hver eneste kunde hos Blue Ridge har oppnådd minst 10 % reduksjon i totalt lager eller mer, og forbedret sin servicegrad. Det resulterer i en forbedring både når det gjelder inntekt og millioner i samlede driftsinntekter. Mange som er kunde hos Blue Ridge bruker de frigjorte pengene fra bundet lager til å finansiere andre strategiske tiltak. Det kan være oppkjøp, utvidelse av sortimentet for kunder (uten at det øker den totale lagerkostnaden), nytt ERP– eller WMS-system eller investering i nye kanaler som netthandel. Det hele starter med å ha riktig lager og priser basert på stadig skiftende etterspørsel fra kundene.

Blue Ridge Planning og prisløsninger tilpasser seg størrelsen og kompleksiteten til dine kunders virksomhet. For ikke å nevne at Blue Ridge sine partnere kanskje vil motta rabatter på sitt første programvarekjøp. Programvaren vil mer enn betale for seg selv i løpet av de første månedene det går live. Vi har statistikken og referansene som beviser det. I gjennomsnitt er over 97 % av anbefalte bestillinger uendret (med tanke på systemets presisjon). I tillegg har Blue Ridge beholdt over 98 % av kundene sine i løpet av årene.

Blue Ridge tilbyr et unikt nivå av forsikring som ikke kan matches av noen andre leverandører i bransjen. Blue Ridge LifeLine Consulting er et team med tidligere eksperter innen planlegging av etterspørsel og innkjøp. De overvåker proaktivt kundens ytelse, identifiserer muligheter og veileder teamet sitt for å oppnå og opprettholde KPI som er avtalt på ledelsesnivå. Og best av alt er service inkludert i alle programvare-abonnementer.

Si hei!

Klar for å ta det tilfeldige ut av dine lagerbeslutninger? Din elastiske forsyningskjede starter her. Presenter deg selv og be om en 4-skjerm demo. Eller velg hjernen vår. Vi er her for deg.