ERP-tilkobling

Koble deg til og arbeid på den måten du ønsker. Friksjonsløs ERP-tilkobling, rask verdi etter design.

Mer enn 40 ERP-tilkoblinger

Koble deg sømløst til dine favorittverktøy hos Blue Ridge og se verdien raskere.

IT elsker oss

Gå live og se verdien i løpet av 90 dager eller mindre, uten å lage et stort IT-prosjekt. Blue Ridge sine kunder har integrert med store ERP-tilbydere og mange andre ledende industrispesifikke ERP-løsninger.

Vår åpne, skybaserte arkitektur er designet for friksjonsløs tilkobling, selv om du ikke ser ERP-leverandøren din nedenfor. Blue Ridge det beste valget for lavrisiko-virksomhet, siden de har en solid merittliste uten mislykkede implementeringer med over 40 forskjellige ERP-løsninger.

Ofte stilte spørsmål om ERP-tilkobling

En ERP vil aldri gi deg det presisjonsnivået eller den raske tilpasningsevnen som trengs for å holde tritt med etterspørsel som endres og høydejustering av varelageret ditt. Det er ikke designet for det. Blue Ridge Planning ble designet for å administrere inventar for distribusjon, detaljhandel og lette produksjonsbransjer. Designet kan konfigureres og ble bygget for å overvinne utfordringen med å oppnå og forbedre servicenivåene, samtidig som det totale lagernivået og kostnadene reduseres.

Blue Ridge tilbyr mange muligheter for å håndtere hele spekteret av inventar (rask, langsom, uberegnelig, osv.). Automatisering og enkel bruk gjør det enkelt for deg å forbedre den totale fortjenesten til selskapet. Strategiske verktøy som forward-buy (eller deal-buy)-analyse, optimalisering av bestillingssyklus og leverandørsamarbeid vil ta lagerstyring til et nytt nivå.

Totalt sett har Blue Ridge koblet til over 40 ulike ERP-løsninger og de går vanligvis live i løpet av 90 dager eller mindre og full ROI på mindre en sju måneder.

Blue Ridge Planning og prisløsninger tilpasser seg størrelsen og kompleksiteten til dine kunders virksomhet. For ikke å nevne at Blue Ridge sine partnere kanskje vil motta rabatter på sitt første programvarekjøp. Programvaren vil mer enn betale for seg selv i løpet av de første månedene det går live. Vi har statistikken og referansene som beviser det. I gjennomsnitt er over 97 % av anbefalte bestillinger uendret (med tanke på systemets presisjon). I tillegg har Blue Ridge beholdt over 98 % av kundene sine i løpet av årene.

Blue Ridge tilbyr et unikt nivå av forsikring som ikke kan matches av noen andre leverandører i bransjen. Blue Ridge LifeLine Consulting er et team med tidligere eksperter innen planlegging av etterspørsel og innkjøp. De overvåker proaktivt kundens ytelse, identifiserer muligheter og veileder teamet sitt for å oppnå og opprettholde KPI som er avtalt på ledelsesnivå. Og best av alt er service inkludert i alle programvare-abonnementer.

Si hei!

Klar for å ta det tilfeldige ut av dine lagerbeslutninger? Din elastiske forsyningskjede starter her. Presenter deg selv og be om en 4-skjerm demo. Eller velg hjernen vår. Vi er her for deg.