Vi gjør fleksible
forsyningskjeder
til en realitet

Velkommen! Vi er Blue Ridge, grunnleggerne av
den ledende forsyningskjede-plattformen for
grossister, distributører, detaljister og
produsenter. Vi får bedrifter ut av panikkmodus
og inn i profittmodus.

Hva vi står for

Vi tror at etterspørsel og prisstrategi IKKE er individuelle aktiviteter. Den unike integrasjonen av de to er hva som former etterspørsel, skaper verdi og gir bedrifter optimal kontroll over prognosenøyaktighet, selv under uberegnelige tider for forsyningskjeder.

Med innkjøps- og prisstrategi som alltid er i harmoni, kan kundene våre raskt og sikkert agere når mulighetene byr seg. Riktige produkter, riktige priser i motsetning til store sikkerhetslagre og unødvendige rabatter for å bli kvitt overlagre.

Lojalitet, lidenskap og tillit

Vi har bygget vår kultur og suksess rundt lidenskap for mennesker, blandet med en klar forpliktelse til fellesskap og å være de beste i bransjen. Vi etterlever våre kjerneverdier hver dag i alt vi gjør.

Merittliste

Blue Ridge arbeider til daglig med å støtte en stor kundebase fra 50 millioner- til 20 milliarder i omsetning, 98 % kundelojalitet og 4,7 av 5 stjerner i Gartner Peer Review.

Globalt engasjert samfunn

Vi har over 550 kundestemmer som er aktivt engasjert i Blue Ridge-familien. Vi har laget Blue Ridge Education Network som arrangerer over 160 kurs som brukes av mer enn 2000 brukere. 

Sikkerhet i vitenskapen

Våre kunder stoler på plattformen vår, noe som vises tydelig ved at 99,5 % av innkjøpsforslag godtas av brukere uten endringer. Vi hadde ingen feilimplementeringer og leverer rask avkastning som gjennom vår 24/7 LifeLine Consulting. 

Dypt, ikke bredt

ERP og big bang-leverandører dekker mye av det grunnleggende, men de mangler dybden som trengs av kompetanse og ressurser. Vi er pirkete. Vi prøver ikke å være overalt og tilfredsstille alle kunder. Det er derfor Blue Ridge er best på det vi driver med. 

Våre verdier

Kunsten med emosjonell intelligens motiverer oss. Vi verdsetter hardt arbeid og resultater, ikke bare innsats. Vi er opptatt av kundesuksess og prøver alltid å finpusse håndverket vårt og oppfylle løftet vårt om å respektere andre. 

Global utvidelse

Det digitale fortsetter å skape uskarpe linjer med mer volatilitet, konkurranse og risiko. Vi hjelper bedrifter over hele verden å administrere kaoset sitt proaktivt gjennom globale ressurser. 

Ikke et stort IT-prosjekt

Handlinger sier mer enn ord. Blue Ridge sitt LifeLine-team er hele tiden fokusert på kundesuksess. Spesialisert støtte og proaktiv verdiskaping. Så lenge vi er sammen.

24/7 øyeblikkelig støtte og proaktiv overvåking

Verdi innen 7 måneder fra du går live

INGEN feil implementeringer

Alt ligger i vår kundesuksess

Som team er vi opptatt av at våre kunders suksess bare blir bedre og bedre. Gjennom kontaktnett og best-i-klassen-opplevelser, øker vi bedriftsveksten raskere sammen.

Partnerskap for smidighet

Vi velger våre partnere klokt De lar kundene raskt få tilgang til riktige teknologier og tjenester for å håndtere det nye presset fra markedet, heller enn å sette seg fast i en forhåndsdefinert plan laget av oss. Denne modellen kan konfigureres og endrer måten bedrifter tenker om å kjøpe programvare, med lav risiko og rask verdi i løpet av måneder og ikke år.

Hva kundene våre sier

Kundesuksess er ikke bare et abstrakt ordtak på en støvete, gammel plakat på kontoret vårt. Det er den grunnleggende steinen av vår suksess og det som driver alt det vi gjør. Oppdag menneskene vi arbeider med og hva de sier om sin opplevelse med Blue Ridge.

Våre fryktløse ledere

Vårt fremtidsrettede lederskap er en pådriver som sikrer at vi oppfyller behovene til alle våre interessenter – hver dag og overalt.

JIM BYRNES

CHIEF EXECUTIVE OFFICER BLUE RIDGE

Jim Byrnes is the CEO of Blue Ridge where he brings a proven track record in growing profitable application and consulting businesses.

Read More

SANTHOSH SRIRAMBHATLA

CHIEF TECHNOLOGY OFFICER

Santhosh brings more than 17 years of experience in software development, consulting services, customer success, and information technology. He is responsible for all aspects of product development, including cloud operations.

Read More

MAARTEN BALTUSSEN

GENERAL MANAGER, EUROPE

Maarten is responsible for expanding Blue Ridge’s strong presence in the Nordic region to the rest of Europe. Previously, he was the Chief Revenue Officer at ICRON.

Read More

CLIFF ISAACSON

EXECUTIVE VICE PRESIDENT, PRODUCT STRATEGY

Cliff's responsibilities include solution strategy, product management, solution marketing, and customer problem solving. He brings 20 years of experience at software and technology growth companies as founder, CTO, head of product management, solution marketing, and most recently in technical sales.

Read More

DAWN RUSSELL

VICE PRESIDENT, CUSTOMER SUCCESS

As Vice President Customer Experience, Dawn is responsible for overseeing the customer success in integration, product adoption, technology enhancements and overall customer satisfaction.

Read More

RAJESH VELIYANALLORE

CHIEF DATA & ANALYTICS OFFICER

Rajesh Veliyanallore serves as the Chief Data & Analytics Officer for Blue Ridge where he focuses on developing the advanced science and the analytics capabilities to solve business problems in demand and supply planning and inventory optimization.

Read More

LAXMIKANT BHOLE

MANAGING DIRECTOR, INDIA

Laxmikant brings 22 years of experience in IT & consulting services on a diverse technology stack. He is responsible for managing the entire India operations and product delivery.

Read More

Si hei!

Klar for å ta det tilfeldige ut av dine lagerbeslutninger? Din elastiske forsyningskjede starter her. Presenter deg selv og be om en 4-skjerm demo. Eller velg hjernen vår. Vi er her for deg.